Teilzeitstelle als Marketing Assistenz bei KinderHelden

KinderHelden sucht interessierte Bewerber*innen für eine Stelle als Marketing Assistenz in der Rhein-Neckar Region. Weitere Informationen sind hier verfügbar.

Praktikant*in Marketing bei ETTLI

ETTLI bietet aktuell ein Praktikum in Marketing am Standort in Ettlingen an. Weitere Informationen sind hier verfügbar.

Student Assistant Positions at Scholz & Friends

Scholz & Friends is currently looking for students assistants for their CR consulting and for their sustainability communication. Please click the respective links to be forwarded to the job offers.

Internship in Corporate Social Responsibility at PreZero Stiftung & Co. KG

PreZero is looking for a motivated student as an intern for their office in Neckarsul. The internship will revolve around the international roll-out of PreZero's international CSR strategy. More information can be found here [German].

Internship in sustainable procurement at DÜRR

DÜRR is looking for a motivated student as an intern at their location in Bietigheim-Bissingen. The internship will revolve around sustainability in procurement and along supply chains. More information can be found here [German].