Lehr­stuhl-News

Hier finden Interessierte, Forschende und Studierende ausgewählte Informationen zu erwähnenswerten Veröffentlichungen, Auszeichnungen, laufenden Aktivitäten und sonstigen Ereignissen des Lehr­stuhls.

Forschungs­arbeit im Journal of Management Information Systems akzeptiert
Der Artikel „Designing Effective Mobile Health Apps: Does Combining Behavior Change Techniques Really Create Synergies?“ ist zur Veröffentlichung im Journal of Management Information Systems (FT50) angenommen worden.
And the Winner is ...? The Desirable and Undesirable Effects of Platform Awards: ISR akzeptiert Forschungs­beitrag
Der Forschungs­beitrag “And the Winner is ...? The Desirable and Undesirable Effects of Platform Awards” wurde zur Veröffentlichung in der Fach­zeitschrift Information Systems Research (ISR) (UTD 24 ranking, VHB-JOURQUAL A+) angenommen.
Abschlusskolloquium von ForDigital
Die regionale Forschungs­allianz ForDigital zieht in ihrem Abschlusskolloquium eine beeindruckende Bilanz.
ICIS Best Theory Paper in the IS in Healthcare Track
We are proud to announce that the paper “Social Comparison in mHealth: The Role of Similar Others and Feelings of Envy“ authored by Monica Fallon has won the Best Theory Paper Award at the International Conference on Information Systems (ICIS) 2020 in the IS in Healthcare Track.
Designing Anthropomorphic Conversational Agents: JAIS akzeptiert Forschungs­beitrag
Der Forschungs­beitrag „Texting with Human-like Conversational Agents: Designing for Anth-ropomorphism“ wurde zur Veröffentlichung in der Fach­zeitschrift Journal of the Association of Information Systems (AIS Basket of Eight; VHB-JOURQUAL A) angenommen.